Zelenszkij ismét üzent

Folytatódik a vita a vitáról – fogalmazott Volodimir Zelenszkij ukrán elnökjelölt Facebook-oldalán csütörtök hajnalban közzétett újabb videoüzenetében.

A showman az április 19-re meghirdetett vita helyszínéről a kijevi Olimpiai Stadionból jelentkezett. Zelenszkij közölte, hogy ellenfele, Petro Porosenko regnáló elnök kampánystábja azon dolgozik, hogy megossza az embereket.

„Folytatódik a vita a vitával kapcsolatban. Először az időpontról folyt a vita, majd a helyszínről, az Olimpiai Stadionról. Most új feltételeket talált ki az elnök stábja”

– mondta az elnökjelölt. Elmondása szerint Porosenko emberei színpadot állítanak a már épülő színpad mellé.
Hol láttak olyat, hogy az elnökjelölti vita két színpadon zajlik? – tette fel a kérdést Zelenszkij. Továbbra is az emberek megosztására törekednek! – hangsúlyozta.

Az elnökjelölt nemtetszését fejezte ki aziránt is, hogy a színpad elé, a játéktérre beengedett emberek tömegét egy kordonnal kettéválasztanák, a két jelölt támogatóira. Ugyanakkor az ő elképzelései szerint minden érdeklődőnek szabad hozzáférést kell biztosítani a vitához. Végezetül Zelenszkij emlékeztetett, hogy április 19-én 19 órától (kelet-európai idő) lesz a vita.

Az elnökválasztás összes híre egy helyen!!!!

Forrás:

KH/korrespondent.net