Kilencmillió forintot érő cigit hagytak hátra az ukrán-magyar határnál

A Szabolcs megyei pénzügyőrök összesen kilencmillió forint értékű csempészcigarettát foglaltak le.

A májusi esős időjárás sem tartotta vissza azokat a cigarettacsempészeket, akik összesen 789 karton cigarettát hagytak hátra menekülés közben Beregdarócnál – közölte a NAV közösségi oldalán. A pénzügyőrök és a rendőrök egy többfős, a zöldhatárban kartonokat cipelő csoportra figyeltek fel, akik munkatársaink felszólítására visszaszaladtak Ukrajnába, hátrahagyva csomagjaikat.

A pénzügyőrök a dohányt lefoglalták és ismeretlen elkövető ellen költségvetési csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek.

Kilencmillió forintot érő cigit hagytak hátra

Kilencmillió forintot érő cigit hagytak hátra A Szabolcs megyei pénzügyőrök összesen kilencmillió forint értékű csempészcigarettát foglaltak le. A májusi esős időjárás sem tartotta vissza azokat a cigarettacsempészeket, akik összesen 789 karton cigarettát hagytak hátra menekülés közben Beregdarócnál. A pénzügyőrök és a rendőrök egy többfős, a zöldhatárban kartonokat cipelő csoportra figyeltek fel, akik munkatársaink felszólítására visszaszaladtak Ukrajnába, hátrahagyva csomagjaikat. A pénzügyőrök a dohányt lefoglalták és ismeretlen elkövető ellen költségvetési csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek.

Posted by Nemzeti Adó- és Vámhivatal on Tuesday, May 14, 2019

Forrás:

NAV, Fotó: illusztráció/Internet