Miss Eurázsia hozzámegy feleségül ahhoz, aki visszaviszi ellopott koronáját

Anna Kosztyenkó nemrég megnyerte a Miss Eurasia szépségversenyt. Az ukrán lány nem örülhetett sokáig a ceremónián átvett koronának, azt ugyanis valaki ellopta törökországi szállodai szobájából – írja a 24.hu.

A szépségkirálynő érthetően csalódott volt, hogy még a rokonainak sem tudta megmutatni a fejdíszt. Azt állítja, hogy az antaliai hotelszobából orosz szavakat hallottak a takarítók, mielőtt a korona szőrén-szálán eltűnt.

Úgy tűnik, Kosztyenkó nem nagyon bízik a hatóságokban, mert saját kezébe vette az ügyet: videóban közölte rajongóival, hogy hajlandó hozzámenni ahhoz a férfihoz, aki visszajuttatja a fejdíszt.

Azt mondja, bízik benne, hogy van még olyan férfi a világon, aki tudna neki segíteni, és keresi azt a hős lovagot, aki képes abszolválni ezt a feladatot.

A szívem nem foglalt, és ha akad egy férfi, aki visszahozza a koronát, kész vagyok hozzámenni feleségül. Lehet, hogy ez a sors akarata, és nemcsak arra esély, hogy visszakerüljön a koronám, hanem hogy találkozzak a férfival, aki méltó arra, hogy a férjem legyen – mondja a felvételen Anna.

Forrás:

24.hu