Pusztító vihar csapott le az Ungvári járásban /videó+képek/

Háztetőket, villamos vezetékeket tépett le, fákat, kerítéseket és villanyoszlopokat döntött ki a vihar az Ungvári járási Szürtében vasárnap délután. Olyan mintha egy tornádó söpört volna végig a falun – számolt be a Kiszó.

A vihar hatalmas erővel délután fél hat körül csapott le a településre. A Facebookon terjedő fotók és videók tanúsága szerint, rettenetes pusztítást végzett, alig maradt ép ház Szürtében. Az orkán erejű szél mellett özönvízszerű eső zúdult a megye több pontjára, volt ahol jégeső is esett.

A megyeszékhelyen több utcát is elárasztott a víz, miután csatornarendszer nem bírt elvezetni a hirtelen lehulló csapadékot.

A Beregszászi járási Gáton a vihar miatt fa dőlt egy mozgó autóra. A járműben egyedül a sofőr utazott, segítség nélkül szállt ki a kocsiból, nem esett baja. A kidőlt fa miatt a Munkács–Beregszász főúton szünetelt a forgalom, a tűzoltók motoros láncfűrésszel darabolták fel a fát és tették szabaddá az utat.

Після зливи потоп

Після зливи потоп. У воді – дорога під Радванським мостом. Машини маневрують по глибоких калюжах. Така ж ситуація на десятках вулиць Ужгорода.

Közzétette: Телеканал Sirius – 2019. július 7., vasárnap

 

 

 

Під переїздом втонула машина

Közzétette: Олександр Пересоляк – 2019. július 7., vasárnap

 

Forrás:
kiszo.net, Fotó: kiszo.net