Karddal ölt egy szír férfi a nyílt utcán Németországban – VIDEÓ

Több tucat ember nézte végig, ahogy két férfi veszekedik Stuttgartban fényes nappal a nyílt utcán, majd az egyikük egy kardot előrántva többször megszúrta a másikat. Az áldozat, egy német–kazah férfi belehalt a sérüléseibe – közölte a Magyar Nemzet a V4NA nemzetközi hírügynökségre hivatkozva.

A Magyar Nemzet internetes portálja azt írta: a tanúk szerint a tettes azt kiabálta 36 éves német–kazah áldozatának, hogy „miért tetted”. Ezután előrántotta kardját, és többször is megszúrta a férfit. A támadó az egyik karját is levágta.

A rendőrség azonnal üldözőbe vette a kerékpáron menekülő migrációs hátterű gyilkost.

A brutális cselekedetről videófelvételek is készültek, amelyen jól látszik, hogy a támadó bozótvágóval végzett áldozatával. A fegyvert a rendőrök később egy bokorban találták meg.

A rendőrség őrizetbe vett egy embert, és azt vizsgálják, szóba jöhet-e tettesként – írták.

A Bild szerint a feltételezett elkövető 2015-ben érkezett az országba. Bolti lopás és rongálás miatt büntetett előéletű.

A Stuttgarter Zeitung című lap beszámolója szerint a helyszínre érkező rendőrök holtan találták az áldozatot, testén több szúrt és vágott sebbel. A fegyver a szemtanúk leírása szerint egy machete jellegű nagy kés volt, egy bokorból került elő még szerda este.

Forrás:
hirado.hu, A címlapfotó illusztráció.

Kövessen minket a FACEBOOKON, TWITTEREN vagy INSTAGRAMON és mi értesítjük a legfrissebb hírekről!

>>> A KárpátHír legfrissebb cikkeit itt olvashatja <<<