Szünetel a határforgalom Záhonynál

Az ukrán határőrizeti szerv tájékoztatása szerint demonstráció van folyamatban a csapi közúti határátkelőhelyen, emiatt szünetel a határforgalom.

Az ukrán fél nem tudja beléptetni Ukrajnába a Záhonynál kilépő utasokat, ezért a záhonyi közúti határátkelőhelyen is szünetel a kiléptetés 2019. október 2-án 17 órától.

A mukachevo.net információi szerint a határ ukrán oldalán elsősorban a kisbuszosok szervezték meg a tiltakozást. Részletek és hivatalos információ az illetékes szervektől egyelőre nem érkezett.

Felhívjuk az Ukrajnába utazók figyelmét, hogy az átkelésre a várakozás elkerülése érdekében válasszák inkább a legközelebbi beregsurányi, vagy a tiszabecsi közúti határátkelőhelyet!

FRISSÍTÉS: A határátkelőhelyen 2019. október 2-án 19 óra 40 perctől a határforgalom megindult.

Ismét tüntetnek a csapi határon, leállt a forgalom

Az ukrán oldalon kialakult demonstráció miatt szünetel a határforgalom. Ez történt a tegnap is. Az ukrán határőrizeti szerv tájékoztatása szerint demonstráció van folyamatban a csapi közúti határátkelőhelyen. Az ukrán fél nem tudja beléptetni Ukrajnába a Záhonynál kilépő utasokat, ezért a záhonyi közúti határátkelőhelyen is szünetel a kiléptetés 2019.