Leszúrta a sógornőjét, de ő is belehalt

Az ukrán főváros közelében családi konfliktus következtében egy férfi leszúrta a sógornőjét, de nem sokkal később a gyilkos is meghalt, írja a golos.ua.

A rendőrséget a reggeli órákban riasztották Barisevka nevű településre, ahol verekedés támadt a család tagjai között. A konfliktus előidézője rátámadt a testvérére, összetörte a berendezést, és a bunyó hevében leszúrta az öccse feleségét. Majd autóba ült és elhagyta a helyszínt. A rendőrség üldözőbe vette a gyilkost, ám az őrizetbe vétele nem ment simán. Az illető ugyanis rátámadt a rendőrökre, késsel hadonászva fenyegette őket. A rend őrei azonban túlerőben voltak és lefegyverezték. Ám amikor meg akarták bilincselni, a férfi hirtelen összeesett. Letartóztatás helyett mentőt kellett hozzá hívni, ám az orvosok már nem tudtak rajta segíteni.

A késelő feltehetően szívroham következtében elhunyt.

Halálának pontos okát csak a boncolás révén fogják megállapítani. Az igazságügyi orvos szakértő szerint a tetemen nem voltak erőszakra utaló sérülések, tehát nem a rendőrök verték őt halálra. Az ügyben minden esetre eljárást indítottak.