Büntetés vár a Tinderező képviselőre

David Arahamiija újságíróknak nyilatkozva elmondta, milyen büntetésre számíthat Bohdan Jaremko, írja a korrespondent.net.

A Nép Szolgája frakcióvezetője szerint három verzió lehetséges: a munkaidőben egy prostituálttal levezett politikus lemond a Legfelső Tanács külpolitikai és parlamentközi együttműködési bizottságának vezetéséről. kizárják a frakcióból vagy önként lemond mandátumáról. Maga Arahamija az első változatot támogatja. Ugyan a frakció még nem vitatta meg a képviselő botrányos viselkedését, de erre mindenképpen sort fog keríteni. Akár már a következő parlamenti plenáris ülés elé terjeszthetik Jaremko leváltását.

Mint arról korábban hírt közöltünk, A Nép Szolgája képviselőjét a Bukvi (Betűk) kiadvány újságírója kapta videóra, amint az ülésteremben a társkereső Tinder oldal kínálatát nézegeti. Egy nappal korábban azt rögzítették a szemfüles zsurnaliszták, amint egy prostituálttal levelezik, a találka helyét egyeztetve. A politikus először úgy reagált, hogy ő direkt provokálni akarta a mindig leselkedő újságírókat. Később eltávolította ezt a posztját és elnézést kért a kollégáitól, a feleségétől és az elnöktől.