Eltűnt két iskolás Kárpátalján, keresi őket a rendőrség

A rendőrök jelenleg is keresik azt a két 12 éves fiút, akik a megszokott módon szerdán elmentek az iskolába, de estig nem érkeztek haza a rahói járási Mezőháton (Lazovscsina).

A hatóságokat az elkeseredett szülők értesítették, nagy erővel folyik a gyerekek utáni kutatás. A két gyerekről fotókat és személyleírást is közöltek a rendőrség honlapján. Arra kérik a lakosságot, ha bárki látta az eltűnt gyerekeket értesítse a rendőrséget.

Mihajlo Verbickij filigrán alkatú, 145-150 centiméter magas, világosbarna a hajszíne, szeme barna, arca hosszúkás. Eltűnésekor fekete színű sportporos felsőrészt, farmernadrágot és barna félcipőt valamint sötét baseballsapkát viselt.

Mihajlo Demedjuk 145-150 centiméter magas, rövid szőkésbarna színű a haja, szeme kék, arca hosszúkás. Eltűnésekor két sport felsőt, továbbá kék nadrágot és sapkát viselt.

FRISSÍTÉS: Megtalálták a Rahói járásban eltűnt fiúkat

A rendőrség a településtől nem messze egy kunyhóban talált rá a két iskolásra – tudatta ukrán forrásokra hivatkozva a Kárpátalja.ma

Keresésükben a Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) munkatársai is részt vettek, épségben haza szállították őket.