Botrány az ukrán egészségügyben

Botrányos torzsalkodás zajlik az ukrán egészségügyi tárcánál az előző hatalom megmaradt képviselői és az új vezetés között. Az obozrevatel.com beszámolója szerint Irina Litovcsenko, a tárca euro integrációs és stratégiai tervezési igazgatóságának vezetője rúgta össze a port az új vezetőkkel.

Litovcsenko saját közösségi oldalán tette közzé, milyen megaláztatásokban és üldöztetésben van része a tárcánál az előző hatalom megmaradt szakembereinek. Szerinte az új vezetés túl ment minden határon, dilettáns hozzáállásukkal, világnézetükkel lehetetlenné teszik a normális munkát. Ezért Litovcsenko úgy döntött, hogy egész csapatával, tucatnyi munkatársával benyújtja az azonnali felmondást.

Elmondása szerint az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor az új egészségügyi államtitkár megparancsolta, hogy a minisztériumban tüntessenek el mindent, ami az előző vezetésre emlékeztet. Másnap viszont azzal állt elő, hogy a beosztottak okozta műszaki hiba következtében minden korábbi információ eltűnt a minisztérium honlapjáról. Nem lehet, és nem szabad együtt dolgozni az olyanokkal, akik arra kényszerítenek másokat, hogy hazudjanak az egész országnak, fakadt ki Irina Litovcsenko. Hozzátéve, hogy a tárcánál teljes a fejetlenség, egyre kaotikusabbak az állapotok.

Forrás:

Kövessen minket a FACEBOOKON, TWITTEREN vagy INSTAGRAMON és mi értesítjük a legfrissebb hírekről!

>>> A KárpátHír legfrissebb cikkeit itt olvashatja <<<