Egészségbiztosítás: Az állami már nem biztos, hogy elég

Talán csak a betegeskedő ember érti meg igazán, hogy az egészség a legfontosabb, pedig az idősebb korosztálytól már biztosan mindenki hallotta már ezt a bölcseletet. Gondoljunk csak bele, mennyire le tud venni a lábunkról egy kisebb megbetegedés is, amikor nem tudunk sem a családunkkal foglalkozni, sem pedig a munkánkra koncentrálni. A tartósan vagy súlyosan beteg személyek pedig ezt a harcot vívják nap mint nap egy sokkal magasabb fokon.

A váratlan betegségek mellett a hirtelen jött balesetek is megkeseríthetik jó időre az életünket. Sokszor hónapokra is kieshetünk a napi rutinunkból vagy kórházba kényszerülünk miatta, de olyan is előfordul, hogy valami miatt egy vagy több műtétre is szükségünk lesz. Ezek az élethelyzetek nem csak testileg de lelkileg is megviselik a beteget és a hozzátartozóit is. A problémák közepette pedig újabb csapásként érheti az érintetteket, hogy az anyagi helyzetük is pillanatok alatt megváltozhat a nem várt kiadások és a kiesett bevételek miatt. De vajon mit tehetünk, hogy elkerüljük a hasonló helyzeteket? Vajon a havonta fizetendő egészségügyi hozzájárulás az elegendő, hogy fedezze a nagyobb egészségügyi problémáinkból adódó anyagi kellemetlenségeket? A válasz sajnos elkeserítő, ugyanis sajnos nem. De szerencsére van megoldás!

Mindenkinek szüksége lenne magán egészségbiztosításra!

Valljuk be, mi magyarok rendkívüli módon szeretünk spórolni és húzzuk a szánkat ha valamire pénzt kell kiadnunk. A legtöbben ezért úgy vannak vele, hogy a havi egészségpénztári hozzájárulásukkal (vagyis a TB befizetéssel) már is sokat tettek az egészségükért és a testi épségükért. Ez azonban nagy tévedés! Éppen ezért érdemes magán egészségbiztosítást is kötni, amely számtalan előnnyel jár a csekély díj ellenére.

A magán egészségbiztosításoknak több fajtája is ismert, de mindegyik minőségi ellátást biztosít várakozási idő nélkül. Az ellenőrzött, professzionális szakemberek által végzett vizsgálatok és szűrővizsgálatok teljesen díjmentesen érhetőek el és közvetlen telefonvonalon érdeklődhetünk ha információkra lenne szükségünk. Az orvosi tájékoztatás kulturált környezetben történik és olyan fejlett diagnosztikai vizsgálatokhoz is rövid időn belül eljuthatunk mint a CT vagy az MRI. Mindezt csupán pár ezer forintos havidíj ellenében, amely kevesebb, mint egy magánorvosi szaktanácsadás díja.

 

Mikor van szükségünk magán egészségbiztosításra?

A magán egészségbiztosítás mindenki számára ajánlott nemtől és kortól függetlenül, hiszen a havi díjunkért cserébe kulturált, emberközpontú környezetben, várakozás nélkül juthatunk minőségi egészségügyi vizsgálatokhoz, ellátásokhoz és kezelésekhez. Azok számára is tökéletes választás a magán egészségbiztosítás, akik már ráuntak az állandó sorban állásra és a várólisták végtelennek látszó határidejeinek kivárására. A biztosítás segítségével csupán néhány napon belül hozzáértő szakorvos fogad bennünket és nagy értékű diagnosztikai vizsgálatok is a rendelkezésünkre állnak.

Az információhoz jutás és tájékozódás balesetek és megbetegedések esetén is rendkívül fontos, így az időpont egyeztetés és a gyors kiszolgálás is a csomag részét képezi. Sőt, arra sincs szükség, hogy baj legyen. Megelőző és feltáró szűrővizsgálatok rendszeres időközönként végezhetőek el a biztosítás terhére, hogy ellenőrizni tudjuk aktuális egészségügyi állapotunk alakulását. A magán egészségbiztosítás nem csak belföldön, hanem külföldön is magas színvonalú járóbeteg ellátást is biztosít! Ugye, hogy megéri?!

Forrás:
Fizetett tartalom!

Kövessen minket a FACEBOOKON, TWITTEREN vagy INSTAGRAMON és mi értesítjük a legfrissebb hírekről!

>>> A KárpátHír legfrissebb cikkeit itt olvashatja <<<