Ettől a holtak is feltámadnak – forró sztriptíz egy orosz hullaházban

Nem mindennapi show-ban volt része a Szentpétervári Igazságügyi Orvostani Intézet dolgozóinak. A hullaházban különleges módon ünnepelték meg a szovjet hadsereg napját.

Valaki úgy gondolta, hogy egy sztripíztáncosnő feldobná a dolgozók összejövetelét, aminek a február 23-i hadsereg napja szolgáltatta az apropót. Oroszországban a hadsereg napjának nagy hagyomány van, ilyenkor a kollektívák bulikat rendeznek a férfi kollégáknak, így tettek az ünnepnapot megelőző utolsó pénteki munkanapon az orvostani intézet dolgozói is. Ám idén különleges ajándékkal kedveskedtek a férfi munkatársaknak, ugyanis egy sztriptíz táncos bújt elő egy méretes dobozból. A dekoratív hölgy egyébként tengerésznek öltözött, igaz a ruha nem maradt sokáig rajta. Miután kihámozta magát a szűk dobozból rögtön vetkőzésbe kezdett, a férfi közönség láthatóan élvezte a showt. Volt aki magánszámot is kapott.

A pikáns összejövetelt többen is telefonjukkal videózták, a videót viszont egy kívülálló küldte el az egyik helyi internetes hírportál szerkesztőségének. Az illető állítása szerint a folyosóról nézte végig a zártkörű programot.
A portál megkereste az intézet igazgatóját, aki először terelt, majd végül elismerte, hogy a hadsereg napja alkalmából egy sztriptíztáncosnővel lepték meg őket a női kollégák. A férfi az újságíró kérdésére válaszolva nem tagadta, hogy ő és kollégái is jól érezték magukat.

Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy Oroszország a szélsőségek országa:

További képeket itt talál: ITT