Gyurcsány pártja szerint le kell állítani az Egán Ede pályázati lehetőségeket

A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel a kormányt, hogy állítsa le a határon túli gazdaságfejlesztési programokat – közölte a párt szóvivője szerdai online sajtótájékoztatóján, amelyről a Magyar Nemzet számolt be. Nem elég, hogy Kárpátalján az SZBU is eljárást folytat az alapítvány ellen, még az anyaországi politikusok egy része is leállítaná a pályázati lehetőséget, mely sok családnak jelentett már eddig is óriási segítséget. 

Barkóczi Balázs hangoztatta: a kabinet a magyar munkahelyek megmentése és a kirúgott magyar dolgozók megsegítése helyett mintegy 36 milliárd forintot költ határon túli gazdaságélénkítésre, ezt a pénzt ráadásul olyan országokba küldik, amelyek kormányai – a magyarral ellentétben – „teszik a dolgukat, és segítik az embereket”. –

Orbán Viktor a legnagyobb bajban árulta el és szúrta hátba a magyarokat

– fogalmazott a Gyurcsány-párt szóvivője, aki szerint ebből a pénzből 300 ezer magyar munkanélküli fejenként 120 ezer forint támogatást kaphatna.

Néhány hete Szabó Tímea ellenzéki politikus szintén a határon túli magyaroknak juttatott segélyek miatt akadt ki.

Mint ismert,

Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője nemrég az Országgyűlésben azért bírálta a kormányt, mert több ezer maszkot adott a határon túli magyar közösségeknek.

Itt nézheti meg és írhatja meg véleményét a Demokratikus Koalíciónak.

Forrás:
Fotó: Kurucz Árpád

Kövessen minket a FACEBOOKON, TWITTEREN vagy INSTAGRAMON és mi értesítjük a legfrissebb hírekről!

>>> A KárpátHír legfrissebb cikkeit itt olvashatja <<<