Emberöléssel gyanúsított férfiakat vettek őrizetbe Nagyszőlősön

Nagyszőlősön szándékos emberölés alapos gyanújával őrizetbe vett két fiatalembert a rendőrség. Az áldozat holtteste még nem került elő, írja rendőrségi forrásra hivatkozva a karpatnews.in.ua.

A 29 éves férfi eltűnését a hozzátartozók jelentették a rendőrségen. A nyomozás során megállapítást nyert, hogy az eltűnéshez közvetlen köze van két helybélinek, akikkel személyes konfliktusa támadt a keresett személynek. Az őrizetbe vett gyanúsítottak elmondása szerint azért verték meg a sértettet, mert az fegyverrel fenyegette őket.

Az éjszakai órákban az utcán verekedtek össze. Alaposan helybenhagyták a 29 éves ellenfelüket, elvették a mobilját majd autóba ültek és elhajtottak. Nem sokkal később visszatértek a helyszínre, ahol még mindig az út porában feküdt a bántalmazott. Ők ekkor berakták őt az autó csomagtartójába és a Tiszához hajtottak. Ott tovább rugdalták a már eszméletlen férfit. Amikor megelégelték a bántalmazást, autóba ültek és a sértettet a parton hagyták.

A tájékoztató szerint a szándékos emberöléssel és rablással gyanúsított 26 és 27 éves férfiakat letartóztatták. Az eltűnt áldozatukat azonban még keresik.