A bugyiját húzta a fejére egy kijevi nő maszk helyett, hogy kiszolgálják a postán /videó/

Mindenki előtt tolta le a nadrágját, majd vette le az alsóneműjét, ráadásul a biztonsági kamera is felvette az egészet- írja szmo.hu.

Elképesztő jelenet játszódott le egy kijevi postán, ahol egy nő nem akármivel helyettesítette a kiszolgáláshoz kötelező szájmaszkot.

A koronavírus-járvány miatt minden alkalmazott és ügyfél maszkot viselt a postán, ez a nő azonban úgy ment be, hogy semmivel nem takarta el az arcát és a száját. Az egyik postai dolgozó figyelmeztette, hogy maszk hiányában nem tudják kiszolgálni, mire a nő láthatóan kiakadt.

Aztán támadt egy ötlete: ott, mindenki előtt letolta a nadrágját, majd levette a bugyiját is, hogy aztán azt felhúzza a fejére, ezzel helyettesítve a szájmaszkot.

Mivel egy hosszabb ruha vagy kabát volt rajta, így nem látszódott ki semmi olyan, aminek nem kellett volna, de azért így is meglepő volt a nő húzása.

A jelenetet ráadásul rögzítette a posta egyik biztonsági kamerája, a felvétel pedig hétfőn elterjedt a neten.

A nőt végül kiszolgálták a postán, sőt a szolgáltató, a Nova Poshta nagyon elnéző volt vele szemben, ugyanis nem tesznek feljelentést.

Azt is közölték, hogy mivel a maszk kötelező a postákon, és

a bejáratnál látták, hogy a nőnek nincs, ingyen adtak volna neki egyet, ezt azonban ő megtagadta.

Ennek ellenére nem fog bajba kerülni – nem úgy, mint az a postai dolgozó, aki kiszivárogtatta az esetről készült felvételt. A Nova Poshta akár ki is rúghatja az alkalmazottat, mivel szerintük ezzel megsértette az információbiztonságra vonatkozó szabályokat.

Forrás: