Atombombát dobatna Budapestre egy ukrán politikus

Különös felhívással fordult Ukrajna elnökéhez Tarasz Bilan, a Ternopili Városi Tanács Porosenko-párti képviselője, közölte az ua-reporter.com.

A ternopili képviselő közösségi oldalán

azt javasolja Volodimir Zelenszkijnek, dobjanak atombombát Budapestre, majd Moszkvára és Szentpétervárra is, hogy megvédjék Ukrajnát a magyar és az orosz támadástól.

Ezt a szerinte felháborító kárpátaljai „nagy magyar járás” létrehozása kapcsán vetette fel. Mint fogalmazott, ma Magyarország, holnap Románia áll majd elő Ukrajnát meghátrálásra kényszerítő követelésekkel. Oroszország pedig nyíltan készül több ukrajnai megye fegyveres visszafoglalására.

Azt tanácsolja az elnöknek, azonnal adja utasításba 50 vagy 100 diverzáns felderítő csapatot elszánt önkéntes hazafiakból, akik nukleáris robbanófejekkel ellátott „piszkos bombákkal” vegyék be Budapest, Moszkva és Szentpétervár környékét.

A képviselő szerint nem tréfálkozik, teljesen komolyan gondolja az atomtámadást. Ha ezt nem teszi meg Ukrajna, úgy a kárpátaljai magyar járás háborús konfliktushoz és Ukrajna területe egy részének elvesztéséhez fog vezetni, vizionálja a ternopili képviselő.

Tarasz Bilan sürgette egy rendkívüli ülésszak összehívását a magyar veszély miatt. Ezt azonban határozottan elutasították.


Kövessen minket a FACEBOOKON, TWITTEREN vagy INSTAGRAMON és mi értesítjük a legfrissebb hírekről!

>>> A KárpátHír legfrissebb cikkeit itt olvashatja <<<