Megvertek egy kamasz lányt az egyik kárpátaljai üdülőtelepen /videó/

Ököllel verte, megrugdosta, majd összetörte a mobiltelefonját egy 12 éves lánynak egy férfi az egyik kárpátaljai üdülőtelepen, amiért a kislány kerékpárjával nekiment a családjának.

Az eset a perecsenyi járási Turjavágás (Turja Paszika) közelében lévő Schönborn parkban történt július 26-án, írja a tsn.ua. A parkban kihelyezett térfigyelő kamerák rögzítették az incidenst. A felvételeken az látható, hogy a 12 éves iskolás kerékpárjával nekimegy egy a járdán sétáló négytagú családnak. Az ütközés következtében a biciklivel közlekedő lány leesett a járműről.

A férfi dühében előbb méterekre elhajította a kerékpárt, majd odalépett a földön fekvő kiskorúhoz, akibe először belerúgott, majd többször arcon ütötte. Kikapta a lány kezéből a mobiltelefonját előbb földhöz csapta úgy, hogy darabokra tört, majd az egyik darabját a bokrok közé dobta. 

A lányt az eset után mentővel szállították kórházba. Édesanyja elmondása szerint, lánya zárt koponyasérülést, súlyos agyrázkódást szenvedett, a bántalmazás miatt sokkos állapotba került.

A lány anyja feljelentést tett a rendőrségen. Igazságügyi orvosszakértők bevonásával vizsgálják az ügyet.

Forrás:

Kövessen minket a FACEBOOKON, TWITTEREN vagy INSTAGRAMON és mi értesítjük a legfrissebb hírekről!

>>> A KárpátHír legfrissebb cikkeit itt olvashatja <<<