Gyereke szeme láttára verték meg és próbálták megerőszakolni egy vonaton az ismert ukrán műsorvezetőt

Az éjszakai utazás során történt szörnyűségről a csinos tévés Facebook-oldalán számolt be egészen hátborzongató részletességgel – írja a borsonline.hu.

Szombatra virradóra egy Mariupol és Kijev között közlekedő vonat egyik fülkéjében támadtak rá az ukrán Inter tévécsatorna csinos műsorvezetőjére, Anasztaszija Luhovára, akit a támadója a kisfia jelenlétében vert meg, majd próbált erőszakolni, és a nő végül csak elképesztő lélekjelenlétének köszönhetően tudott megmenekülni üldözőjétől.

A nő elmondása szerint hajnal három óra környékén egy mindössze alsónadrágot viselő férfi törte rá a hálókocsit, amelyben a kisfiával együtt utazott. A támadó ezután becsukta az ajtót, majd az ágyhoz szorítva ütni és fojtogatni kezdte a nőt. Az időközben felébredő gyermek könyörögve kérte az idegent, hogy ne üsse az anyját.

A férfi ezután a gyereket is meg akarta ütni, ám a nőnek sikerült megóvnia a fiát, és megígérte a támadónak, hogy bármit megtesz, csak a fiának ne essen bántódása. Ezt követően Luhova megkérte a férfit, hogy várjon, amíg a gyermek elalszik, majd az álló péniszű támadó levette alsónadrágját és simogatni, csókolgatni kezdte a fiatal nő lábát. Luhova ekkor azt javasolta, hogy menjenek át a férfi hálófülkéjébe, hogy a gyerek semmit ne lásson, ezután pedig a zaklató lepedőt tekert magára és magával ráncigálta a tévést.

 

A férfi ezután ledobta magáról a lepedőt, és erőszakoskodni kezdett a nővel, amikor a gyerek hangosan felsírt, és az anyját szólítgatta. Luhova ekkor megkérte támadóját, hogy hadd nyugtassa meg a gyerekét, mert mindenkit felébreszt a kocsiban és a férfi ekkor ugyan elengedte, de megfenyegette, hogy amennyiben nem tér vissza, utánamegy és akkor sokkal rosszabbul jár.

A nő berohant a fülkéjébe és a gyerekkel mezítláb a vagon utaskísérőjének kabinjához szaladt, hogy segítséget kérjen, de az aludt és semmit nem tett, mire tovább futottak a másik kocsiba nyomukban a meztelen férfival. Ott Luhova ordítani kezdett, és dörömbölt minden fülke ajtaján, mire az ottani utaskísérő a védelmükre kelt és értesítette a vonatfőnököt. Az agresszív férfit ezután már gyorsan elfogták és a szerelvény Kijevbe érkezése után átadták a rendőröknek.

Az ügy pikantériája, hogy a vonat utaskísérői a botrány elkerülése érdekében pénzt ajánlottak Luhovának a hallgatásáért.

Időközben az is kiderült, hogy a támadó a 45 éves Vitalij Rudzko jegy nélkül utazott a vonaton, és korábban már háromszoros is összetűzésbe került a törvénnyel. Állítólag Rudzko már induláskor megpróbálta rábeszélni az utaskísérőt, hogy az ő fülkéjében helyezze el a nőt és a gyereket, azt állítva, hogy mindannyian egy családhoz tartoznak.

A hatóságok a férfit egyelőre 60 napra előzetes letartóztatásba helyezte és óvadék ellenében sem védekezhet szabadlábon.

 

Forrás:

Kövessen minket a FACEBOOKON, TWITTEREN vagy INSTAGRAMON és mi értesítjük a legfrissebb hírekről!