Horror egy ukrajnai szülészeten

Horrorisztikus dolgok történtek egy kismamával Dnyepr város szülészetén, közölte az obozrevatel.com.

A fiatalasszony gyermekáldásnak nézett elébe. Rendszeresen járt a nőgyógyászhoz, aki a legutolsó vizsgálat során is közölte: minden rendben, a terhesség hetedik hónapjában a baba rendesen fejlődik. A kismama azonban pár nap múlva fura dolgokat észlelt, méhében a pici megszűnt mozogni. A vizsgálat megállapította, hogy a magzat meghalt, az anyát nyomban meg kell műteni. A nő ezt követően szerette volna átvenni a pici holttestet, hogy méltósággal eltemessék.

A szülészeten négyezer hrivnyát követeltek.

Majd amikor elintézte a formaságokat, átvehette a kisdedet. Azt képzelte, kis koporsóban felravatalozva viszik haza és megadják neki a végtisztességet. Ám a kórházban kinevették, amikor megpillantották nála a csipkés szemfedelet és a többi halotti végtisztességhez kellő dolgot. A kezébe nyomtak egy szemetes zsákot, és elvettek 200 hrivnyát állítólag fertőtlenítőszer vásárlására.
A nő majdnem elájult, amikor belekukkantott a kukazacskóba:

a kis csupasz test volt benne és az a pár véres gumikesztyű, amelyet a műtétet végző orvos viselt, amikor eltávolította az anya méhéből a magzatot.

A nő reszkető kézzel emelte ki a picit, akinek el voltak törve a végtagjai, a teste pedig fel volt boncolva, mintha egy levágott baromfi lett volna.

A család panaszt emelt. A szülészeten persze mindent tagadnak. Állítólag belső vizsgálatot indítottak a felelősség megállapítására.

Тельце дочери отдали в мусорном пакете

Forrás:

Kövessen minket a FACEBOOKON, TWITTEREN vagy INSTAGRAMON és mi értesítjük a legfrissebb hírekről!