Kilencéves lánykával erőszakoskodott az ismert ukrán fotós

Szumi megyében őrizetbe vettek egy ismert ukrán fotóst, akit azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakolt egy kilenc éves kislányt, írja az ügyészség tájékoztatójára hivatkozva a socportal.info.

Az információ szerint augusztus elsején egy fiatal nő fordult segítségért a megyei ügyészséghez. Elmondása szerint kilenc éves kislánya egy felnőtt férfival találkozott, aki erőszakos nemi közösülésre kényszerítette a gyermeket. Az anya elmondása szerint lánya bevallotta, hogy az interneten ismerkedett meg a férfival, akivel napokon át tartó levelezést követően találkozott. Erre július utolsó napján került sor. Az illető gépkocsijával egy bérelt lakásra vitte a lánykát, ahol különféle szexuális játékokra kényszerítette.

Az aktust követően arra kérte a gyereklányt, ne szóljon senkinek. Sőt megbeszéltek egy újabb randit, amelyre a kislánynak a barátnőjét is el kellett vinni. Az erről szóló internetes levelezést azonban már figyelte a hatóság. Végül a randi nem jött össze, mert közbeléptek a rendőrök. Ekkor derült ki, hogy a pedofil egy 31 éves közismert fotós, akire 15 év börtön vár.


Kövessen minket a FACEBOOKON, TWITTEREN vagy INSTAGRAMON és mi értesítjük a legfrissebb hírekről!