Az ukránok 73 százaléka csalódott Zelenszkijben

A newsone.ua politikai jegyzetében emlékeztet Volodimir Zelenszkij választási ígéreteire, illetve arra, hogy a voksát rá adók, tehát a szavazók 73 százaléka hiába várja az ígéretek valóra váltását.

Az írás arra a már szállóigévé vált frázisra emlékeztet, amelyben Volodimir Zelenszkij kijelentette az ellenfelének, hogy: „Én vagyok az önök ítélete”. Nos, erre az ítéletre vár a 73 százalék, akik készek lennének újra Zelenszkijre szavazni, ha beváltaná az ígéretét.

Ám Ukrajnában nem így alakulnak a dolgok. Virtuális valóságnak bizonyultak a választási kampány elemei, mint például az elnök kerékpározása. Csakúgy, mint a fejlődésről festett program és ideológia. Ezek azonban nem működhetnek egy olyan országban, ahol a helyes dolgokat hamis egyének képviselik. Az egyetlen valós realitás, az a Zelenszkijt támogató 73 százalék. Ezek az emberek nemcsak Zelenszkijben bíztak, hanem azt remélték, hogy a választások után egy új elnököt és új országot kapnak, ha kimozdítják Porosenkót az elnöki székből. Egy teljesen új bel- és külpolitikát vártak a szavazataikért cserébe. Most viszont csalódottak, és készek visszavonni a voksaikat.

Tehát a regnáló elnök dolga most az volna, hogy beváltsa az őt támogató 73 százaléknak tett ígéreteit és ne virtuális programokkal és képzelt népszerűséggel próbálja hitegetni magát. A 73 százalék várja, hogy valóban Z legyen a beígért ítélet.

Forrás:

Kövessen minket a FACEBOOKON, TWITTEREN vagy INSTAGRAMON és mi értesítjük a legfrissebb hírekről!