Erotikus események résztvevőit zsarolta a lembergi banda

A nemzeti rendőrség megyei főosztályára befutott információk szerint Ungváron egy bűnszervezet zsarolja az általuk csőbe húzott férfiakat, írja a rendőrség tájékoztatójára hivatkozva a karpatnews.in.ua.

A nyomozás során tisztázódott, hogy egy három fős lembergi társaság foglalkozik a zsarolásnak errefelé nem gyakori formájával. A bandavezér egy 29 éves nő, aki férfiakkal ismerkedett, majd szexuális szolgáltatásokat felajánlva szobára invitálta az ügyfeleket. Amikor már félreérthetetlen helyzetbe kerültek, a helyiségben váratlanul megjelentek a nőcske bűntársai, akik lefilmezték az intim jeleneteket. Ezt követően megfenyegették a csőbe húzott férfiakat, hogy ha nem fizetnek, a kompromittáló felvételek felkerülnek a világhágóra és más nem kívánatos helyekre is eljutnak. A megvezetett férfiaktól fejenként 2000 dollár váltságdíjat követeltek a felvételekért cserébe.

A rendőrség kommandósok bevetésével augusztus 5-én csapott le a zsarolókra, amikor azok épp egy újabb áldozatukkal foglalatoskodtak. A triót letartóztatták. Jelenleg előzetesben ülnek. tettükért hét évig terjedő szabadságvesztésre számíthatnak.


Kövessen minket a FACEBOOKON, TWITTEREN vagy INSTAGRAMON és mi értesítjük a legfrissebb hírekről!