Szexelni kezdett az autóban egy ittas vezetésért megállított ukrán pár /videó 18+/

A járőrök ittas vezetés gyanújával állítottak félre egy autóst a poltava megyei Kremencsukban. A volán mögött ülő férfi ahelyett, hogy átadta volna a jogosítványát az őt igazoltató rendőröknek, bezárkózott a járműbe és heves szexelésbe kezdett a vele együtt utazó nővel.

A nem mindennapi esetről videofelvétel készült, amelyet egy járókelő készítette a mobiltelefonjával. Ezen jól látszik, hogy a férfi és a nő fittyet hány a rendőri intézkedésre, senkitől és semmitől sem zavartatva magukat folytatták az aktust. Vélhetően a férfi azt hitte, hogy megúszhatja a rendőri intézkedést.

A városi rendőrkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a férfi az aktus után résnyire leengedte az autó üvegét, de rendőri felszólításra a jármű vezetője nem volt hajlandó alávetni magát az alkoholvizsgálatnak. A férfi a jogosítványát sem mutatta meg a rendőröknek. Végül ittas vezetés, rendőri intézkedés akadályozása és huliganizmus miatt állítottak ki adminisztratív jegyzőkönyvet.

Fényes nappal, az utcán szexelt egy pár Huszton

Huszton, egy patika épülete előtt kapta el a vágy azt a párt, akikről még nem derült ki, hogy alkohol vagy valamilyen kábítószer befolyása alatt álltak, amikor a nyílt utcán, fényes nappal elkezdtek szexelni. A férfit és a nőt láthatóan nem érdekelt, hogy az egész világ látja őket, arra járók videózták, fotózták őket.

Forrás:

Kövessen minket a FACEBOOKON, TWITTEREN vagy INSTAGRAMON és mi értesítjük a legfrissebb hírekről!