Fegyverrel harcolnak a konkurencia ellen Ukrajnában

Fegyveres incidens lett a vége egy Mikolajev megyei állami vállalat vezetőjének a konkurenciával szemben támadt vitájának, közli a rendőrség tájékoztatója alapján a cripo.com.ua.

Az incidens szeptember 16-án az esti órákban történt a Plenreproduktor állami vállalat egyik földrészlege mellett. A cégvezető kiugrott a helyszínre, hogy ellenőrizze a betakarítás menetét. Ott azonban meglepetésére már jelen volt az egyik konkurens vállalat igazgatója, akivel már huzamosabb ideje veszekednek a termés hovatartozása miatt. Megpillantva a konkurens cégvezetőt emberünk fegyvert rántott és tüzet nyitott annak gépkocsijára. Szerencsére a lövedékek csak a gépkocsiban tettek kárt.

A helyszínelő bűnügyi csoport megtalálta a töltényhüvelyeket, viszont a fegyvernek nyoma veszett. A lövöldözőt minden esetre őrizetbe vették, ám az tagadja, hogy köze lenne a bűncselekményhez. Az 55 éves férfi ellen garázdaság gyanújával indítottak eljárást, aminek értelmében háromtól hét évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.

Az állami vállalat munkatársai csütörtökön tiltakozó demonstrációt rendeztek az ügyben illetékes ügyészség előtt követelve a vezetőjük azonnali szabadon bocsátását.

Forrás:
cripo.ua/KÁRPÁTHÍR, Fotó illusztráció

Kövessen minket a FACEBOOKON, TWITTEREN vagy INSTAGRAMON és mi értesítjük a legfrissebb hírekről!