33 évesen belehalt a covidba a vírustagadó ukrán testépítő

Belehalt a koronavírusba egy ukrán testépítő influencer, aki nem hitt a vírus létezésében.

Dmitriy Stuzhuk, a 33 éves, háromgyermekes fitnesz edző egy törökországi útja során kapta el a vírust. A férfi nem hitt a koronavírus létezésében, többször megfogalmazta ezt, egészen addig, amíg ő is testközelből megtapasztalta a vírus emberi szervezetre gyakorolt hatásait.

Miután vírustagadó influencer elkapta a covidot, már figyelmeztette az egymilliós követőtáborát, hogy ne vegyék félvállról a vírus létezését, mivel ő is megbetegedett, és súlyos az állapota. Sofia Stuzhuk, a fitnesz edző volt felesége szerint a férfi szív- és érrendszeri problémákkal küzdött, és a szívét érintő szövődményekbe halt bele, amelyeket a koronavírus okozott – írja a Mirrorra hivatkozva a Blikk.

Instagram-posztja szerint eleinte azt hitte, csak azért köhög, mert megfázott a légkondi miatt. Ukrajnában ment kórházba, miután hazatért Törökországból, sokkolták az ottani kórházi körülmények.

Sztuzsukot innen hazaengedték, azonban állapota rosszabbra fordult, néhány nappal ezelőtt eszméletlen állapotban szállították vissza a kórházba, ahol már nem tudták megmenteni az életét.


Kövessen minket a FACEBOOKON, TWITTEREN vagy INSTAGRAMON és mi értesítjük a legfrissebb hírekről!