Ukrán történész: boldogtalanok az ukránok

Ukrajna állampolgárainak legnagyobb problémája, hogy képtelenek boldognak lenni, vélekedik Olekszandr Zincsenko történész, írja a kontrakty.ua.

A tudós egy csernovici fórumon fejtette ki véleményét, amely szerint az ukránok ahhoz a kisebbséghez tartoznak, amely jobban él a Föld négymilliárd lakosánál, ám mégis szerencsétlennek, boldogtalannak hiszi magát. Vagyis a bolygón élő emberek többsége rosszabb körülmények között él, min a hárommilliárd lakoshoz tartozó ukránok. Ám ennek ellenére a világ legszerencsétlenebb nemzetének tartják magukat, de csak azért, mert a boldogságról rendezett szociológiai felmérésekben is az utolsók közé rangsorolják őket. 2019-ben például a 133. helyen volt az ország. Ennél boldogtalanabbak csak a néhány afrikai és ázsiai országban élők. Az idén sem lett jobb a helyzet, most is Etiópiával, Ugandával vannak egy sorba állítva az ukránok. Holott a történész szerint Ukrajna és Uganda életszínvonala között legalább akkora a különbség, mint Ukrajna és Svájc között.

Az ukránok szeretnek szerencsétlennek és boldogtalannak látszani, nem akarják észrevenni a pozitív változásokat és inkább a minden hiába elv világbajnokai.

Forrás:

Kövessen minket a FACEBOOKON, TWITTEREN vagy INSTAGRAMON és mi értesítjük a legfrissebb hírekről!

>>> A KárpátHír legfrissebb cikkeit itt olvashatja <<<