Megyevezetők elbocsátására készül az ukrán elnök

Ukrajna elnöke arra készül, hogy hamarosan elbocsátja az elégtelen teljesítményt nyújtó megyevezetőket, közölte a zik.ua.

Az elnöki hivataltól származó információ szerint Olekszandr Kornijenko a Nép Szolgája párt vezére jelentette be, mire készül Volodimir Zelenszkij. A pártelnök kijelentette, már elkészültek a kádercserék projektjei, és hamarosan nyilvánosságra hozzák, kiket tesz lapátra az elnök. Elsősorban azok a megyevezetők vannak veszélyben, akik az idei évet eredmények nélkül, vagy rossz mutatókkal zárják. Felmerült, hogy a kormánypártnak a helyhatósági választásokon elért gyenge eredménye miatt kell távoznia több megyevezetőnek. Kornijenko szerint nem erről van szó, kizárólag a munkájukban elért eredményeket tették mérlegre.

A portál emlékeztet rá, hogy Makszim Buzsanszkij, a Nép Szolgája parlamenti frakciójának tagja a helyhatósági választásokon elért gyenge eredményt kommentálva kijelentette, a választók így mondtak véleményt a kormánypártról, amelynek le kellene vonnia a tanulságokat és elkezdeni végrehajtani azt a programot, amelyet hatalomra kerülésük előtt ígértek a népnek.

Forrás:

Kövessen minket a FACEBOOKON, TWITTEREN vagy INSTAGRAMON és mi értesítjük a legfrissebb hírekről!

>>> A KárpátHír legfrissebb cikkeit itt olvashatja <<<