Döbbenet: koporsót szállító halottaskocsi gurult be egy McDonald’s-étteremhez

Egy angliai temetkezési vállalat egyik halottaskocsija a benne lévő koporsóval parkolt le egy étterem előtt – mint kiderült, azért, hogy az egyik alkalmazott enni tudjon.

Az Indian Funeral Directors vállalatának egyik járművéről készített felvételeket egy felháborodott angliai hölgy. Elmondása szerint a halottaskocsi – a benne lévő koporsóval – megállt egy McDonald’s-nál, majd a vállalat munkatársai bementek enni az étterembe.
A felzaklatott nő eljuttatta a képeket a temetkezési céghez, hogy számon kérje őket a történtek miatt, illetve hogy panaszt tegyen. A vállalat azonnal választ adott történtekre, megnyugtatva a hölgyet, hogy engedéllyel álltak meg a dolgozók ebédelni. A teljes történet szerint a két beosztott reggel ötkor kelt, hogy elkerülhessék a dugót és időben elszállíthassák a koporsót. Ám az egyik alkalmazott cukorbeteg, így az ügyfél engedélyével állhattak meg az étteremnél, sőt, az elhunyt családja javasolta nekik az útba eső McDonald’sot – írja a 24.hu.
A képeket készítő hölgy értetlenül állt a történtek előtt, s nem fogadta el a cég magyarázatát, mondván: „Nekem is vannak diabéteszes barátaim, és ők meg tudják oldani az ilyesmit” .

Forrás:

Kövessen minket a FACEBOOKON, TWITTEREN vagy INSTAGRAMON és mi értesítjük a legfrissebb hírekről!

>>> A KárpátHír legfrissebb cikkeit itt olvashatja <<<