Kirúgták a lembergi veterán katonákat verő zsarukat

Mint arról a golos.ua beszámol, elbocsátották állásukból azokat a rendőröket, akik Lembergben ATO-t megjárt veterán katonákat bántalmaztak.

Az információ szerint a három rendőr szolgálaton kívül volt, amikor egy közös italozás után a nyílt utcán megtámadtak két civilt. A sértettek elmondása szerint támadóik ittasak voltak, amikor az utcán beléjük kötöttek és verekedni kezdtek. Az ütlegelést csak akkor hagyták abba, amikor megpillantották a rendőrjárőr gépkocsiját. Ekkor futásnak eredtek, de nem jutottak messzire, mert elfogták őket. Megkísérelték pénzzel elintézni, hogy ne állítsák őket elő. Ez nem jött be. Az már a kapitányságon derült ki, hogy mindhárman szolgálaton kívüli rendőrtisztek, és az ország más-más régióiból utaztak fel Lembergbe.
Az előállított ittas rendőrtisztek pimaszul viselkedtek, lehülyézték lembergi kollégáikat, és azt hangoztatták, hogy a feletteseik úgyis kihúzzák őket a csávából. Nos, ez nem így történt, bár jelentkeztek egyének, akik pénzt ajánlottak az őrizetesek ügyének elsimítása érdekében.

Forrás:

Kövessen minket a FACEBOOKON, TWITTEREN vagy INSTAGRAMON és mi értesítjük a legfrissebb hírekről!

>>> A KárpátHír legfrissebb cikkeit itt olvashatja <<<